Events

Netherlands Chapter Event
Facebook Twitter LinkedIn Email Share

Meibijeenkomst 2019

Wednesday, May 29, 2019 - Wednesday, May 29, 2019
3:30 PM - 7:00 PM CET
Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1 Soest, Netherlands
Wednesday, May 29, 2019 - 11:30 to 15:00

Met medewerking van Fox-IT en Generaal-Majoor b.d. drs. Pieter Cobelens wordt er gesproken over cyber security.

Bedrijven worden zich bewuster van de mogelijke impact van cyber crime, waardoor dit onderwerp steeds vaker hoog op de agenda staat. Bestuurders vinden het lastig in te schatten hoe groot de risico's zijn en te bedenken hoe ze een cyber security strategie moeten gaan vormgeven in combinatie met de toenemende eisen op compliance gebied (denk aan GDPR/AVG). We kennen natuurlijk allemaal voorbeelden van cyber aanvallen op grote partijen, maar ook kleinere bedrijven krijgen ermee te maken. Als het echt goed fout gaat kunnen bedrijven in een turnaround situatie of faillissement terecht komen.

Cyber crime kan ook van grote invloed zijn bij acquisities en investeringen, want hoe maakt u een inschatting van de cyber gezondheid van een onderneming? Uit onderzoek blijkt dat er gemiddeld 100 dagen zitten tussen inbraak en detectie. Hoe weet u zeker dat u na een overname niet met vervelende verrassingen geconfronteerd wordt? Helaas kunenn wij u na de bijeenkomst ook geen 100% garantie geven dat u niet gehackt wordt, maar we kunnen wel proberen uw bewustwording van dit wereldwijde probleem te vergroten.

Daarom hebben we voor deze bijeenkomst Generaal-Majoor b.d. drs. Pieter Cobelens uitgenodigd, voormalig Directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD). Nadat hij 14 jaar een belangrijke rol gespeeld heeft in het optreden van de Nederlandse krijgsmacht verliet hij in 2011 Defensie. In zijn laatste functie transformeerde hij de MIVD in een moderne dienst die door de bondgenoten als belangrijke speler wordt beschouwd. Na zijn carriere bij defensie is hij verder gegaan met zijn persoonlijke missie om Nederland cybertechnisch veilig te krijgen.

Verder hebben we Fox-IT uitgenodigd, een specialistisch bedrijf of het gebied van cyber veiligheid. René Ouwehand, Regional Head Risk Management & Governance Team, zal samen met sidekick Eva Kelder, onder meer spreken over de impact die cyber crime op een organisatie kan hebben. 

Beide sprekers kunnen ons aan de hand van voorbeelden uit de praktijk tips geven om de kans op cyber crime te verkleinen en -als het dan toch plaatsvindt- de schade te herstellen.
For more information, contact:

Mignon Bestebreurtje
+31 6 81 37 88 60

UPCOMING EVENTS

Chapter Events

Nov
17
Netherlands Chapter Event

Diner 2020

, Netherlands
Jan
14
Netherlands Chapter Event

Nieuwjaarsbijeenkomst 2021

, Netherlands
Jul
22
Global Event

TMA Town Hall: Automotive Manufacturing Distress Sponsored...

,
Jul
29
Global Event

TMA NextGen: Building Your Brand and Business Relationships...

,

EVENTS CALENDAR

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Benefits of a TMA Membership

"I've gotten a number of legitimate, 'for sure wouldn't have got the deal but for TMA' deals over the years."

-Brian Van Nevel, Spectrum Commercial Services Company, TMA Minnesota