Welcome To
The Netherlands Chapter
Facebook Twitter LinkedIn Email Share

Bijeenkomsten 2015

11 november 2015: Diner - CRO now and in the future

Een alom gerespecteerde CRO met een enorme staat van dienst, betrokken geweest bij de herstructureringen van VION en SAAB, heeft ons zijn visie gegeven op de rol van de CRO. Hierbij ging hij in op voorbeelden uit zijn praktijk van de afgelopen 25 jaar en hoe deze rol zich in de toekomst zal ontwikkelen.

 

16 september 2015: Algemene Ledenvergadering én Najaarsbijeenkomst - turnaround workout simulation game

Na de Algemene Ledenvergadering probeerden de deelnemers met behulp van de techniek van serious gaming onder tijdsdruk een bedrijf van de ondergang te redden. Na afloop werden de lessons learned gedeeld. Serious gaming wordt in het bedrijfsleven steeds meer toegepast als alternatief voor traditionele leervormen omdat het helpt om snel complexe vraagstukken te doorgronden, mede door rolwisseling.

 

20 mei 2015: Voorjaarsbijeenkomst - faillissementsfraude: wat zijn de risico's bij herstructurering

Dit onderwerp werd belicht vanuit de visie van een curator en faillissementsfraude expert van Van Diepen Van der Kroef, een bijzonder beheer bankier van Rabobank Nederland met fraude als aandachtsgebied én vanuit het perspectief van een officier van justitie van het Openbaar Ministerie/Functioneel Parket Amsterdam.

 

14 januari 2015: Nieuwjaarsbijeenkomst - verandermanagement

Er is gesproken over succesvoller veranderen; effectiever en efficiënter sturen op slaagfactoren. Als turnaround professionals zijn we dagelijks bezig met het veranderen van organisaties. Meestal starten we daarbij met het snijden van kosten, maar voor een succesvolle turnaround zijn veelal ook andere veranderingen noodzakelijk. Weten we als professionals eigenlijk wel wat hiervoor nodig is? Op interactieve wijze leren we meer over de "do's en don'ts" achter organisatieveranderingen.

September
26
2018

The Annual: TMA's 30th Annual Conference

Colorado Springs, CO United States
November
29
2018

2018 TMA NextGen Leadership Conference

Chicago, IL United States
February
6
2019

2019 TMA Distressed Investing Conference

Las Vegas, NV United States
July
18
2018

2018 Two-Night Summer Extravaganza Networking Event

Huntington Beach, CA United States

RT @BAXAdvisors: Busy day tomorrow! If you're in #Dallas Thursday 6/21, come join the conversation:
12:30pm @WEN_National: Rising with the…

Interesting commentary out of our Australian chapter. https://t.co/esybzokUrR

RT @mstockbridgelaw: Register now to join @PattiJefferson for the @TMAGlobal networking breakfast and panel discussion. Hope to see you the…

Can’t wait to bring The TMA Annual 2019 to #Cleveland https://t.co/N8CO5Xo4am

RT @WiTCLE: @ACG_CLE and @TMAGlobal for a night of networking, cocktails, and dinner at one of the most beautiful lakefront locations in Cl…